Instagram Review

PicMonkey Collageinsta

Krásné nedělní dopoledne!

Rozhodla jsem se tak nějak zrekapitulovat mé poslední tři měsíce pomocí fotek na Instagramu. Tenhle photoreview asi ani nepotřebuje žádný komentář:) A kdo mě ještě na Instagramu nesleduje, najde mě tam jako @timetofit!:)

A do komentářů mi můžete napsat, co si myslíte o řazení fotek podle barvy? Líbí se vám? A jaká barva je nejlepší? :))
Mějte se a odpočívejte! :)
E.

Hey everyone! 

I decided to review my last three months by my Instagram pictures. This photoreview probably doesn’t need any article:) And who is not following me on Instagram, you can find me there as @timetofit. 

And you can write me to the comments what you think about these color-ordering? How do you like it? And which color is the best? :)) 
Have a wonderful Sunday! 
E.

PicMonkey Collageinsta2

 

PicMonkey Collageinsta3

 

PicMonkey Collageinsta4

 

PicMonkey Collageinsta5

Spread The Love!Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrShare on StumbleUponShare on Reddit

  12 comments for “Instagram Review

  1. March 27, 2016 at 12:29

    upřímně nechápu, jak dokážeš podle barev svůj instagram řadit :D mně by se to asi nikdy nepodařilo! Já ho ani nedokážu pořádně sjednotit, aby vypadal dobře jako celek :D Takže klobouk dolů! A jaká barva se mi líbí nejvíc? hmmm zelená a hnědá v tvém případě jsou supr!

  2. Pavlína P.
    March 27, 2016 at 12:44

    Takový nádherný fotky! :-)

  3. March 27, 2016 at 15:59

    Řazení fotek podle barev? Proč ne! Mně se nejvíc líbí zelená, jde z ní cítit takový fresh nádech :)

    K.

    http://www.inkpotstories.com

  4. Nikola Velebilovs
    March 27, 2016 at 16:21

    Nejhezci je modra kolaz;) jednoznacne! A vyhrava i proto, ze akutne potrebuji k mori a slunicko :D nee, vsechny jsou moc hezke a je to paradni napad. S tvymi originalnimi fotkami to musi jit jedna radost ;) hezke Velikonoce.

  5. March 27, 2016 at 18:58

    Řazení fotek podle barvy je naprosto dokonalé, vypadá to skvěle :)
    Nejvíc se mi líbí hned první oranžová barva:)

  6. Viki C.
    March 27, 2016 at 23:11

    Woooow krásny nápad. :)
    Victoria’s secrets

  7. Anonymous
    March 27, 2016 at 23:35

    Tvůj instagram jsem si zamilovala hned na první pohled! Je to prostě jiný a super! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

  8. Verča
    March 28, 2016 at 09:51

    To řazení fotek je nejvíc boží!! Miluju tvůj instagram :)

  9. Neplecha
    March 28, 2016 at 18:05

    Naprosto úžasné fotky!

    NEPLECHA NA PLECHU

  10. Kateline
    March 28, 2016 at 22:21

    Nejvice se mi libi bily, zluty razeni, ale uplne TOP je ZELENA! Vypadá to opravdu moc dobře a taktéž se přidávám k milovníkům tvého instagramu. Obdiv!

  11. Barbora D.
    April 5, 2016 at 12:00

    Tvůj Instgram miluju! Máš krásné fotky! Je to taky hlavně tím, že jsi sama kočka a pro mě jsi opravdu velkou fit inspirací ;) jen tak dál! :)

  12. Monika
    June 4, 2016 at 12:48

    Naprosto nechápu jak to děláš! máš můj obdiv, vždy na tvůj instagram zírám s otevřenou pusou. Chtěla jsem se zeptat jakým foťákem fotíš? Moc se mi líbí tvůj styl, velká inspirace :)

Leave a Reply